Vervoer

Ons vrijwilligersvervoer vervoert mensen, die vanwege hun beperking geen gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer, tijdig en op een comfortabele en klantvriendelijke manier, naar hun plaats van bestemming. Wij rijden u desgewenst naar bijvoorbeeld een ziekenhuis, een verpleeg- of verzorgingshuis, of naar uw huisarts. Ook kunnen wij u brengen naar het wijkcentrum (buurthuis), de kerk, een uitvaart of crematie, dan wel naar een theater, concert, familiebezoek, vakantieadres, of sportevenement.

Boodschappen

Het is voor ouderen en mensen met een fysieke beperking soms moeilijk om zelf naar de supermarkt te gaan voor boodschappen. Hoewel er veel mogelijkheden zijn voor het bestellen en laten bezorgen van boodschappen, is nog niet iedereen zo ver en heeft nog lang niet iedereen een computer . Wij geven u de kans om zelf boodschappen te doen. Wij brengen u ter plaatse , wachten en brengen u terug naar uw adres. Indien gewenst gaat een vrijwilliger ook zelf deze inkopen doen.

Buddywerking

Een buddy voorkomt of doorbreekt een sociaal isolement, bijvoorbeeld door iemand op weg te helpen met sociale activiteiten. Of met het leven dat soms even niet lekker loopt. Buddy's hebben een bepaalde periode wekelijks of tweewekelijks contact. Belangrijk uitgangspunt is dat beide partijen plezier hebben en samen ontspannende, alledaagse dingen doen.

“ Doe wat je kan, met wat je hebt en waar je bent. ”

Teddy Roosevelt (Amerikaans president)